.

Kjo sepse shumica e simptomave te hershme të shtatzanise shkaktohen nga hormonet e shtatzënisë dhe ndoshta tani është pak herët që niveli i tyre të jetë mjaftueshëm i lartë.

Java e pare e shtatzanise. LE TË MATEMI! Urime! ke lënë pas ¼ e shtatzanisë! Tani bebja ka përfunduar pjesën më të rëndësishme të zhvillimit të tij.

Nena Urime keni arritur keshtu ne gjysmen e shtatzanise tuaj! Levizjet e bebit jane shume te qarta dhe te shpeshta, sidomos nese nuk eshte.

Gjendje te keqe gjate javes se pare.

Shenjat e Para Te Shtatzanis janë: 1. Në javën e parë të shtatzanisë, mos harroni në këtë fazë të hershme, simptomat që po përjetoni janë ato tipike të periodave, sepse nuk jeni në të vërtetë shtatzënë. Nena Ka shume mundesi qe gjate kesaj jave te ndjeni levizjet e para te bebi t! Nese jeni shume e dobet ose nese nuk eshte shtatzania juaj e pare, keto.

Veza eshte sa nje maje gjilpere dhe po merr rrugen per ne miter.

Por ju do të pranoni, këtë javë të konceptimit, dhe si pasojë e shtatzënisë, thjesht nuk ekziston, dhe nuk është e mundur të përcaktohet ajo. . Veza vendoset ne miter dhe fillon “zhvillimin”.

Fekondimi ndodh 2-3 jave nga dita e pare e menstruacioneve te fundit. .

Nëse mendoni se jeni shtatzanë mund të bëni një test shtatzanie ose analizë e cila do të jetë më e saktë.

Në fund të fundit, në fakt, javën e parë të shtatzënisë sipas metodës obstetrike është java nga dita e parë e menstruacioneve.

Java 3. Cilat ditë ka ura në 2021? ura y ditë pushimet e vitit shkollor 2021-2022 *6 janar.

Nena Urime keni arritur keshtu ne gjysmen e shtatzanise tuaj! Levizjet e bebit jane shume te qarta dhe te shpeshta, sidomos nese nuk eshte shtatzania juaj e pare. Ende nuk mund ta dëgjoni por zemra (e cila tashmë është e ndarë në dhomën e djathtë dhe të majtë) po rrahë përafërsisht 150 rrahje në minutë - sa dy herë të rrahurat e juaja.

5 shenjat e para të shtatëzanisë.
Java 4.
Pra do të numërohen gjithsej 280 ditë (40 javë) nga dita e parë e menstruacioneve të fundit.

Në javën e 33-të të shtatzënisë, tani jeni në muajin e nëntë të shtatzënisë – po fillon faza e fundit, emocionuese, në zhvillimin e foshnjës tuaj para se të lindë.

Zhvillimi i foshnjës.

Java e 12 e Shtatzanise. Hapjen dhe mbylljen e syve, fëmija juaj do ta trajnojë për kohën që do të vije. Java e 20 e shtatzanise.

Rekomandohet gjithashtu një masazh për këmbët për ta ndihmuar këtë proces. . . Gjinj te enjtura, ndjeshem Njera nga shenjat e para te hershme te shtatzanise jane gjinj sensitive, dhimbshem (ne prekje) qe shkaktohet nga rritja e niveleve te hormoneve. Ende nuk mund ta dëgjoni por zemra (e cila tashmë është e ndarë në dhomën e djathtë dhe të majtë) po rrahë përafërsisht 150 rrahje në minutë - sa dy herë të rrahurat e juaja.

Por kjo arsyeja bie java e shenjtë çdo vit në një data , sepse hëna e parë e plotë de Pranvera ndjek ciklet e veta të pavarura.

Nga gjysma e kësaj jave, embrioni do të bëje lëvizjet e para. Tani ai gëlltit lëngje madje dhe shkelmon.

Vihet re irritim, ndryshime humori, kriza të qarash, melankoli.

.

.

Për lindjen e Benito Juárez.

Por kjo arsyeja bie java e shenjtë çdo vit në një data , sepse hëna e parë e plotë de Pranvera ndjek ciklet e veta të pavarura.